Maak kennis met

Sylvana
Bosz-Volkers

GEBOREN OP
12 oktober 1984 in Doetinchem

WOONACHTIG IN
Doetinchem

BEL MIJ
+31 6 22 93 26 20

OF MAIL MIJ
sylvana_volkers@hotmail.com

Mijn motivatievideo

Mijn doel is om presentatrice te worden. Een droom die ik al jaren koester. Ik ben gedreven, enthousiast, humoristisch en ik sta graag in de spotlights. Podiumvrees is bij mij ver te zoeken, sterker nog ik krijg er een energieboost van.

%

Enthousiastme

%

Humor

%

Inlevingsvermogen

Persoonlijke eigenschappen

Sylvana is creatief vormgever bij Studio Boszkers en tegelijkertijd mede-eigenaar. Ze is een echte Doetinchemmer en heeft hart voor televisie. Ik ben enthousiast, vrolijk, humoristisch en houd van structuur. Sylvana heeft dan ook altijd alles netjes op orde en gepland.

Persoonlijke interesses

Sylvana is getrouwd met Jeroen Bosz en is woonachtig in Doetinchem. Ze is bonusmoeder van twee stoere jongens waar ze geregeld creatief mee bezig is. Fotograferen en video’s maken doet ze graag. Daarnaast bezoekt ze graag concerten, festivals, tv shows en figureert in Goede Tijden Slechte Tijden.

Werkervaring

De bedrijven waar Sylvana werkzaam is geweest of nog werkzaam voor is.

Studio Voorhuis

Functie: Grafisch Vormgever en figurant
Periode: 2010/2012

PUIK

Functie: Grafisch Vormgever
Periode: 2012/2014

Office Design

Functie: Grafisch Vormgever
Periode: 2012/2014

Doodleloo

Functie: Eigenaar, vormgever
Periode: 2014/2017

Studio Boszkers

Functie: Mede-eigenaar & Creatief Vormgever
Periode: 2017 tot heden

Opleiding grafische vormgeving

Sylvana Bosz-Volkers rond in 2009 haar MBO niveau 4 opleiding af op het CIBAP te Zwolle. Na deze opleiding is Sylvana werkzaam geweest bij verschillende reclamebureaus.

P

Graafschap College

Secretarieel Medewerker
2002/2003

P

CIBAP

DTP-er
2003/2005

P

CIBAP

Grafisch Vormgever
2005/2009

Laten we iets nieuws starten!