Ontwerp portfolio

ONTWERP PORTFOLIO | Visuele communicatie

Onze ontwerp portfolio visuele communicatie en vormgeving is een altijd in ontwikkeling. Bekijk alvast een deel van onze ontwerpen. Van logo & huisstijl tot website, en veel ander marketingmateriaal. Beursstands, signing en verpakkingsontwerpen.
Bezoek de website gerust vaker om nieuw werk te bekijken.

PASSIE VOOR VORMGEVING

Ontwerpen met een glimlach

streep

Krachtige vormgeving zet een bedrijf of organisatie in de schijnwerpers. Sterker nog, aansprekende en creatieve vormgeving versterkt de boodschap. Daar dragen wij als Studio Boszkers graag aan bij. Persoonlijke betrokkenheid speelt hierin een belangrijke rol. Samenwerken, flexibiliteit en betrouwbaarheid staan bij ons centraal.

Visuele communicatie en vormgeving | Studio Boszkers

ONTDEK WAT STUDIO BOSZKERS VOOR JOU KAN BETEKENEN!

DIVERSITEIT

Onze portfolio bevat een selectie van door ons gemaakt werk. De ontwerpen zijn zeer uiteenlopend. Iedere klant is anders en heeft behoefte aan andere vormgeving. Alle ontwerpen komen tot stand door de briefing van onze klanten. Een goed luisterend oor waarna een visuele vertaling gemaakt kan worden. Voor ons en de klant een verassend proces. Want ook wij beginnen met een blanco vel voor onze creaties.

CROSSMEDIAAL

De uitingen die we maken zijn uiteenlopend. Ons materiaal is online inzetbaar maar ook terug te vinden in drukwerk. Online banners of rolbanners. Verpakking met een online handleiding. Wij slaan een brug tussen deze twee werelden. Zo zijn onze klanten in beide werelden visueel goed vertegenwoordigd.

UITDAGING

Heb je behoefte aan inspiratie of creatief visueel advies? Maak een afspraak met één van ons. Of daag ons uit met je creatieve vraagstuk. Bel ons op 06 41 21 7000 voor een afspraak of mail jeroen@studioboszkers.nl of sylvana@studioboszkers.nl.