anderZverder kantoorbelettering
anderZverder kantoorbelettering
anderZverder kantoorbelettering
anderZverder kantoorbelettering
Visuele communicatie en vormgeving | Studio Boszkers

ONTDEK WAT STUDIO BOSZKERS VOOR JOU KAN BETEKENEN!

Kantoorbelettering

Voor stress en burn-out coachingpraktijk anderZverder ontwerpt Studio Boszkers de kantoorbelettering. Het doel van de belettering is de zichtbaarheid vergroten daarnaast versterkt het ook professionele uitstraling van het bedrijf van Leona Aarsen. Bovendien versterken de krachtige huisstijlkleuren de frisse uitstraling met  komt de gevelbelettering tot stand.

Gevelbord ontwerpen

We ontwerpen een gevelbord die naadloos een hoek van 90º maakt. Het bord wordt met afstandhouders aan de gevel bevestigd en voorzien van full-color folie. Het logo is uitgefreesd met 3D Acrylox letters in de huisstijlkleur. Dit geeft net de extra kracht aan het logo. Daarnaast wordt ook het huisnummer uitgefreesd en op het gevelbord bevestigd.

Raambelettering

Aan de voorzijde van het pand worden twee ramen aan de binnenzijde voorzien van bedrukt ‘Etched Glass’ folie. Aan de buitenzijde wordt uit full-color gesneden stickermateriaal het logo bevestigd. Op deze manier ontstaat er een 3D effect tussen het logo en het bedrukte ‘Etched Glass’ folie.

Entreebord

Om een duidelijke scheiding te maken tussen privé- en praktijkingang ontwerpen we ook een deurbord aangeduid met ‘ingang’.

Professionele Keynote kennismakingspresentatie

Naast de kantoorbelettering ontwerpt Studio Boszkers ook een professionele kennismakingspresentatie. Deze is bedoelt voor prospects ter introductie van stress en burn-out coachingpraktijk anderZverder. Nieuwsgierig geworden naar deze presentatie? Bekijk hier onze visual.

anderZverder is de expert voor burn-out behandeling, psychosociaal therapie, stress coaching en counselling in Gelderland en Overijssel.
Lees hier meer over anderZverder. (externe link).