Strooien met give-aways in lijn met je 'Brand'

Strooien met give-aways in lijn met je ‘Brand’ is nooit meetbaar. En toch is iets weggeven altijd leuk. Pennen zijn een betaalbaar en nog steeds een leuk item. Studio Boszkers denkt graag met de klant mee welke give-aways passend zijn.

Ook een gratis Studio Boszkers pen ontvangen?

Stuur een mail naar sylvana@studioboszkers.nl met een goede onderbouwing waarom wij je een Studio Boszkers pen zouden op moeten sturen. Wie weet schets jij binnenkort met onze Studio Boszkers pen.

Zelf inspiratie opdoen voor leuke Give-aways?

Zelf op zoek gaan naar passende give-aways, wij advisereren eens te kijken op de website van Euro Events. Je vind hier heel veel leuke gadgets om te laten bedrukken en vervolgens rond te strooien.

Team Studio Boszkers

Tijdens de jeugd van Jeroen Bosz is hij constant in de weer met pennen en vooral het maken van penillustraties. Van fictieve ruimtemonsters in cartoonstijl tot willekeurige creatieve krabbels met ondefinieerbare vormen en patronen. Voor Sylvana Volkers geldt niets anders. Als ervaren doodler grijpt ook zij nog steeds naar de balpen om te doodlen. Het ontwerpen van onze eigen Studio Boszkers pen lag bij Studio Boszkers dan ook voor de hand.

Studio-Boszkers-give-aways-pennen-001
Studio-Boszkers-give-aways-pennen-002
Studio-Boszkers-give-aways-pennen-003
Visuele communicatie en vormgeving | Studio Boszkers

ONTDEK WAT STUDIO BOSZKERS VOOR JOU KAN BETEKENEN!