Raambelettering Psychologenpraktijk Kramer

Raambelettering in huisstijl

Studio Boszkers ontwerpt de belettering van het pand voor psychologenpraktijk Kramer in Doetinchem. Het logo, de huisstijl is ook door ons ontwerpen. De raambelettering is een doorvertaling van de huisstijl. Alle 27 ramen worden voorzien van dezelfde stijl raambelettering. Op deze manier vormt het één geheel. De raambelettering wordt aan de binnenzijde van de ramen bevestigd. Op deze manier beschermd tegen beschadiging van buitenaf.

Professionele uitstraling

Het doorvoeren van de huisstijl op het pand draagt bij aan de professionele uitstraling van psychologenpraktijk Kramer.
Herkenbaar, helder en duidelijk naar de buitenwereld.

Huisstijl uitingen

Naast deze belettering ontwikkelt Studio Boszkers ook bladen voor rapportages, visitekaartjes in combinatie met een afsprakenkaartje, briefpapier en enveloppen. Alle uitingen in één consistente huisstijl.

 

Toepassingen van raambelettering

Raambelettering kan meerdere doelen hebben: het wordt veelal toegepast om op een subtiele manier reclame te maken of een logo of tekst goed zichtbaar voor voorbijgangers te maken. Heb je een pand waarbij de ramen zichtbaar zijn vanaf de weg of ligt je bedrijf op een locatie waar veel voorbijgangers langskomen? Dan is raambelettering aan de buitenramen van het pand uitermate geschikt om toe te passen. Deze relatief eenvoudige manier van reclame vergroot de zichtbaarheid en vindbaarheid van uw bedrijfspand  Daarnaast kan raambelettering binnen in het kantoor grote glaswanden decoreren, zodat meer contrast in ruimtes wordt verkregen. Of juist doorkijk/zich verminderen, in de vorm van zonwering en verduisterende folies.

Bekijk hier ook de ontwikkelde huisstijl voor Psychologenpraktijk Kramer

Wat zijn jouw raambelettering wensen?

Iedere gewenste kleuren- en materiaalcombinatie is mogelijk. Fullcolour afbeeldingen, letters, figuren, logo’s, blinderende folie, etched glass folie (gezandstraalde look). We zijn benieuwd naar jouw wensen en komen graag samen tot de meest geschikte oplossing voor de binnen- en buitenramen van ieder kantoorpand. Voor alle folies geldt dat wij alleen kwalitatief hoogwaardige folies gebruiken. Door alleen de beste folies toe te passen blijft het gegarandeerd jarenlang zitten. Daarnaast laat het zich ook prima verwijderen zonder residu achter te laten, wanneer dat nodig is. Dat is wel zo fijn wanneer je bijvoorbeeld van bedrijfspand verandert of wanneer bepaalde afdelingen intern verhuizen.

Visuele communicatie en vormgeving | Studio Boszkers

ONTDEK WAT STUDIO BOSZKERS VOOR JOU KAN BETEKENEN!