Veilig opleiden

 

Een nieuw logo met bijbehorende huisstijl.

SERVICES

Logo

Briefpapier

Visitekaartjes

E-mailhandtekening

Beachflags

Gevelbelettering

Social media

Logo en huisstijl restyling

Veilig opleiden; onze specialist in opleiden voor veiligheid in de Achterhoek. Zij adviseren, trainen en leveren. Hiermee zijn ze de One-stop-shop voor alles rondom EHBO, VCA, BHV en andere logistieke opleidingen. Ze handelen en trainen uiteraard gecertificeerd op professioneel niveau. Bij de nieuwe locatie van Veilig opleiden hoort ook een verfrissend nieuwe en herkenbare restyling.

Het logo
Hier heeft Studio Boszkers de combinatie gevonden waarbij een tekstballon en een vinkje in het beeldmerk zijn opgenomen. Het vinkje is een bevestiging van kwaliteit en veiligheid. De tekstballon staat centraal voor de dialoog die plaatsvind tijdens de training. De kleuren zijn opnieuw hergebruikt vanuit het oorspronkelijke logo maar zijn subtiel opgepoetst. De typografie is rond, goed leesbaar en heeft een vriendelijke uitstraling. Dit samenhangende geheel geeft het logo de juiste uitstraling.

Corporate Branding
De corporate Branding hebben we naadloos doorvertaald in alle vervolguitingen. Een consistente herkenbare stijl die terug vinden is in eental print uitingen. Denk hierbij aan briefpapier en visitekaartjes maar ook aan. Omslagfoto’s, avatars, headers en een e-mailhandtekening zijn uitgerold voor digitale platformen.

Hiermee heeft Studio Boszkers voor Veilig opleiden een solide basis gelegd voor alle visuele uitingen die deze corporate identity verder zullen ondersteunen.

Veilig opleiden logo ontwerp Studio Boszkers
Visuele communicatie en vormgeving | Studio Boszkers

ONTDEK WAT STUDIO BOSZKERS VOOR JOU KAN BETEKENEN!