Maak kennis met

Sylvana
Bosz-Volkers

GEBOREN OP
12 oktober 1984 in Doetinchem

WOONACHTIG IN
Doetinchem

BEL MIJ
+31 6 22 93 26 20

OF MAIL MIJ
sylvana_volkers@hotmail.com

Sylvana Bosz-Volkers presentatrice

Ik stel me even voor

Opleidingen

Sylvana Bosz-Volkers rond in 2009 haar MBO niveau 4 opleiding af op het CIBAP te Zwolle. Na deze opleiding is Sylvana werkzaam geweest bij verschillende reclamebureaus. In 2022 besluit ze haar oude passie op te pakken en doet de opleiding presenteren bij Boszhard Academie.

P

Graafschap College

Secretarieel Medewerker
2002/2003

P

CIBAP

DTP-er
2003/2005

P

CIBAP

Grafisch Vormgever
2005/2009

P

BOSZHARD ACADEMIE

Presentatrice
2022/2023

Maak Kennis met Sylvana

Ik entertain graag mijn publiek met positiviteit, warmte en een grote glimlach. Dat is wat ik wil bereiken als presentatrice. Don’t worry, be happy is daarom ook haar motto en doe normaal dan doe je al gek genoeg is waar ik mee opgegroeid ben in mijn altijd nog trouwe Achterhoek waar ik met veel liefde nog steeds woonachtig ben.

%

Enthousiastme

%

Humor

%

Inlevingsvermogen

Sylvana Bosz-Volkers presentatrice

MIJN Eigenschappen

Sylvana is creatief vormgever bij Studio Boszkers en tegelijkertijd mede-eigenaar. Ze is een echte Doetinchemmer en heeft hart voor televisie. Ik ben enthousiast, vrolijk, humoristisch en houd van structuur. Sylvana heeft dan ook altijd alles netjes op orde en gepland.

MIJN Interesses

Ze is getrouwd met Jeroen Bosz en is woonachtig in Doetinchem. Ze is bonusmoeder van twee stoere jongens waar ze geregeld creatief mee bezig is. Fotograferen en video’s maken doet ze graag. Daarnaast bezoekt ze graag concerten, festivals, tv shows en acteerde ze in Goede Tijden Slechte Tijden.

Sylvana Bosz-Volkers presentatrice

Mijn Eigenschappen

Sylvana is creatief vormgever bij Studio Boszkers en tegelijkertijd mede-eigenaar. Ze is een echte Doetinchemmer en heeft hart voor televisie. Ik ben enthousiast, vrolijk, humoristisch en houd van structuur. Sylvana heeft dan ook altijd alles netjes op orde en gepland.

Mijn Interesses

Ze is getrouwd met Jeroen Bosz en is woonachtig in Doetinchem. Ze is bonusmoeder van twee stoere jongens waar ze geregeld creatief mee bezig is. Fotograferen en video’s maken doet ze graag. Daarnaast bezoekt ze graag concerten, festivals, tv shows en acteerde ze in Goede Tijden Slechte Tijden.

“Voorbereiding is het halve werk, zo weet ik altijd wat er van mij verwacht wordt en waar ik aan toe ben.”

Werkervaring

De bedrijven waar Sylvana werkzaam is geweest of nog werkzaam voor is.

Studio Voorhuis

Functie: Grafisch Vormgever en figurant
Periode: 2010/2012

PUIK

Functie: Grafisch Vormgever
Periode: 2012/2014

Office Design

Functie: Grafisch Vormgever
Periode: 2012/2014

Doodleloo

Functie: Eigenaar, vormgever
Periode: 2014/2017

Studio Boszkers

Functie: Mede-eigenaar & Creatief Vormgever
Periode: 2017 tot heden

Werkervaring

Laten we iets nieuws starten!