De geboorte van deze kersverse studio

De oorspong

Vóór 2017 werkten Sylvana Volkers en Jeroen Bosz beiden als ondernemer binnen hun eigen bedrijf, allebei creatief en grafisch vormgever met hun eigen klantenkring. Samenwerken deden zij al voor en met elkaar. Tot het idee ontstond om hun creativiteit te bundelen en één sterk merk te bouwen.

Ze maakten op een zomerse dag in 2016 grapjes over een bedrijfsnaam: een combinatie van twee achternamen zou heel fout zijn. Bosz en Kers. Foute pay-offs passeerde de revue zoals: vormgeving met de kers op de taart, door de bomen het bos niet zien. En give-aways: kersenflappen bij de koffie, kersenbonbon, een kersenpitzak of tuinkers.

Maar al snel kwam er als slogan en pay-off uit: Studio Boszkers | Bosrijke creativiteit en kersverse vormgeving, het bleef bij een grap, ze hebben er hard om gelachen. Toen bleef het een paar maanden stil. Maar: alles wat tijd krijgt groeit. Plots besloten Sylvana en Jeroen écht officieel onder één vlag hun ondernemingen voort te zetten. Januari 2017: de geboorte van Studio Boszekers werd een feit.

Studio Boszkers Kersverse voordelen

Persoonlijke eigenschappen

Sylvana Bosz-Volkers

Sylvana is creatief vormgever bij Studio Boszkers en tegelijkertijd mede-eigenaar. Ze is een echte Doetinchemmer en heeft hart voor de Achterhoek. Sylvana is enthousiast, vrolijk en houd van structuur. Ze heeft dan ook altijd alles netjes op orde en gepland.

Hier krijgt Sylvana energie van

Persoonlijke interesses

Sylvana is getrouwd met Jeroen Bosz en draagt de naam Boszkers dan ook volledig. Werken met haar handen doet ze graag en ook in haar privé-omgeving maakt ze verschillende creaties.

Het bezoeken van concerten, musicals en festivals doet ze graag. Ze is elk jaar in de Efteling te vinden en ze vindt het heerlijk om aan de kust te vertoeven. Ibiza heeft haar hart veroverd, houdt van Amsterdam maar is een rasechte Achterhoeker.

Maar dat is niet alles, je zou het misschien niet verwachten maar ze wordt ook onwijs enthousiast van de televisie. Zo heeft ze verschillende shows bijgewoond en figureert ze in Goede Tijden Slechte Tijden en auditeerde bij Boszhard Academie. Kortom: een veelzijdige dame.

Sylvana Bosz-Volkers
Sylvana Bosz-Volkers
Billy Brown Bosz
Sylvana Bosz-Volkers
Sylvana Jimmy Robin Bosz
Sylvana Jimmy Robin Bosz
Studio Boszkers Kersverse voordelen

Persoonlijke eigenschappen

Jeroen Bosz

Jeroen Bosz is een geboren creatieveling. Heeft een leergierige instelling en durft risico te nemen en uitdagingen aan te gaan. Sociaal en verbaal sterk. Een gepassioneerde grafisch ontwerper. Heeft een easy-going houding maar presteert zeer goed onder tijdsdruk. Is daarnaast pragmatisch, zelfstandig, ondernemend en veerkrachtig. Fit, gezond en actief zijn de kernwoorden voor nu en de toekomst.

Persoonlijke interesses

Hier houdt hij zich mee bezig

Jeroen Bosz houdt van avontuur. Is in het bezit van gecertificeerd Advanced Open Water (Padi). Een reislustig buitenmens. Een wandelaar. Houdt van bootje varen. Onlangs gestart met Ballroom & Latin dansen. Gaat graag naar festivals & concerten. Mag zichzelf levensgenieter noemen.

Houdt niet van roken, is zelf na ruim 23 jaar gestopt in 2017.
Heeft een passie voor schoenen, zowel nette schoenen als sneakers.
Gezien zijn historie in autobezit kan hij zich een soort van Alfist noemen.
Met de racefiets op pad of skeeleren vindt Jeroen heerlijk.
Aan het strand een dagje genieten en uitwaaien doet hij graag!

Jeroen-Bosz-Studio-Boszkers
Jeroen-Bosz-Studio-Boszkers
Air Max 1 Patta Waves Black
Fam. Bosz- Sylvana-Jeroen-Jimmy-Robin