Je doelgroep bereiken

EEN PROFESSIONEEL IMAGO VRAAGT OM EEN MERKIDENTITEIT DIE JE DOELGROEP AANSPREEKT

Hoogtepunten

Kernwaarden

Doelgroep

Koers bepalen

De doelgroep is voor jouw bedrijf van groot belang. Een professioneel imago vraagt om een merkidentiteit. Vormgeving is daarin één van de belangrijkste tools en laat dat nou net zijn wat wij bij Studio Boszkers het allerliefst doen! Laten we samen onderzoeken hoe en waar we je doelgroep kunnen bereiken. We bepalen de route, volgen de koers en stellen bij waar nodig! Heb jij zin in een avontuur? Neem contact op met ons.

Studio Boszkers Kersverse voordelen

Doelgroep bereiken

Kersverse voordelen

  • Samen achterhalen we wat jouw bedrijf, merk of imago sterk maakt.
  • We gebruiken de juiste tone of voice die het hart van jouw doelgroep sneller laat kloppen.
  • Wat is de waarom, wat en hoe voor jouw bedrijf, imago of merk? Deze waarden zijn de basis voor jouw bedrijfsidentiteit.
  • Als team gaan we samen op onderzoek uit naar passende mogelijkheden om de doelgroep te bereiken.

Visuele versterking voor jouw merk en imago

SAMEN GAAN WE OP AVONTUUR!

JE DOELGROEP BEREIKEN

Een professioneel imago vraagt om een merkidentiteit die je doelgroep aanspreekt. Vormgeving is één van de belangrijkste tools bij merkpositionering. En dat is nou net wat we bij Studio Boskers het allerliefste doen! Samen onderzoeken we hoe en waar we je doelgroep kunnen bereiken. We bepalen de route, volgen de koers en stellen waar nodig bij. Heb jij zin in een creatief avontuur?

VISUELE MERKVERSTERKING

Ga jij samen met ons aan boord? Vanuit jouw strategie en visie op communicatie bedenken en ontwikkelen wij creatieve concepten. Visueel gezien krijgt je merk, organisatie of imago een krachtige professionaliseringsslag. Wij delen ons creatieve proces met jou zodat het ontwerp ook echt jouw creatie is. Vanuit unieke samenwerkingen volgen gave ontwerpen.

WAT WIJ DOEN

Studio Boszkers biedt je totaaloplossingen in print en online zichtbaarheid. Hierin zijn we je sparringpartner en bieden we bijzondere en bruikbare ontwerpen om je merk, organisatie of bedrijf succesvol te maken. Je valt op en knalt met jouw grafische uitingen op social media, in de schappen, op beurzen, print en online. BAM! Je doelgroep ziet je!

Studio Boszkers Kersverse voordelen

Passie, gevoel en emotie!

Verbinding als creatief team

Als creatief partner varen wij op ons gevoel, kennis en passie om de beste grafische ontwerpen te creëren. We werken graag voor merken, organisaties en imago’s waarbij deze factoren ook een belangrijke rol spelen. We gaan met je in gesprek om de diepere laag van je merk/imago te doorgronden en zo tot unieke resultaten te komen.

Complete vormgeving voor al jouw communicatieprikkelen

Onze kers-pakketten zijn de oplossing

Het vertrekpunt van een merkidentiteit is een logo. Tijdens het creatieve proces ontstaan de bouwstenen zoals kleur, typografie en vorm. Om de herkenbaarheid in tact te houden is dit de basis van het merk. Ieder Kers-pakket is op maat gemaakt.

Met onze creativiteit ontzorgen wij de klant met alle grafische vraagstukken. Van logo tot huisstijl, brochures tot websites, social media tot verpakkingen en ga zo maar door. De mogelijkheden zijn oneindig, niks is onmogelijk. Laat je inspireren door totaaloplossingen die wij voor onze klanten hebben gerealiseerd. Neem bijvoorbeeld Huisartsenzorg, Julia Mekkes, Srithong, Keto Balans en Fysiotherapie Engelaar.

Visuele communicatie en vormgeving | Studio Boszkers

ONTDEK WAT STUDIO BOSZKERS VOOR JOU KAN BETEKENEN!