Hoe wij jouw doelgroep bereiken

MET JOU SAMEN BEPALEN WE DE KOERS EN DE ROUTE

Hoogtepunten

Kernwaarden

Doelgroep

Koers bepalen

De doelgroep is voor jouw bedrijf van groot belang. Een professioneel imago vraagt om een merkidentiteit. Vormgeving is daarin één van de belangrijkste tools en laat dat nou net zijn wat wij bij Studio Boszkers het allerliefst doen! Laten we samen onderzoeken hoe en waar we je doelgroep kunnen bereiken. We bepalen de route, volgen de koers en stellen bij waar nodig! Heb jij zin in een avontuur? Neem contact op met ons.

Studio Boszkers Kersverse voordelen

Doelgroep bereiken

Kersverse voordelen

  • Samen achterhalen we wat jouw bedrijf, merk of imago sterk maakt.
  • We gebruiken de juiste tone of voice die het hart van jouw doelgroep sneller laat kloppen.
  • Wat is de waarom, wat en hoe voor jouw bedrijf, imago of merk? Deze waarden zijn de basis voor jouw bedrijfsidentiteit.
  • Als team gaan we samen op onderzoek uit naar passende mogelijkheden om de doelgroep te bereiken.

Samen aan boord

op avontuur MET ONS ALS CREATIEVE PARTNER

WAAROM ONS

Studio Boszkers vaart graag met jou dezelfde koers. Wij varen op ons gevoel, kennis en passie. Wij werken graag samen met merken, imago’s of organisaties waarbij dit ook een belangrijke rol speelt. Als creatief partner varen wij samen dezelfde koers.

HOE WIJ SAMENWERKEN

Ga jij met ons samen aan boord? Vanuit strategie ontwikkelen wij creatieve concepten. Wij delen ons creatieve proces met jou, zodat jij het gevoel hebt dat het ook een ontwerp is van jou. Jij bent en voelt het, wie weet het nou niet beter dan jij? Ga je mee op avontuur?

WAT WIJ DOEN

Wij ontwerpen merken en producten om jou als merk, organisatie, bedrijf of imago succesvol te maken. Je valt op en knalt met jouw grafische uitingen op o.a. social media, in de schappen, print en online BAM! Je wordt gezien!

Studio Boszkers Kersverse voordelen

Passie, gevoel en emotie!

Verbinding als creatief team

De beste grafische ontwerpen ontstaan uit passie, gevoel en emotie. Dat geldt ook voor samenwerking. Onze merkbouwers en grafisch vormgevers, maar ook samenwerkingen met webdevelopers, fotografen en tekstschrijvers maken deel uit van ons creatieve team. Unieke samenwerkingen om te komen tot unieke resultaten.

Complete vormgeving voor al jouw communicatieprikkelen

Onze kers-pakketten zijn de oplossing

Het vertrekpunt van een merkidentiteit is een logo. Tijdens het creatieve proces ontstaan de bouwstenen zoals kleur, typografie en vorm. Om de herkenbaarheid in tact te houden is dit de basis van het merk. Ieder Kers-pakket is op maat gemaakt.

Met onze creativiteit ontzorgen wij de klant met alle grafische vraagstukken. Van logo tot huisstijl, brochures tot websites, social media tot verpakkingen en ga zo maar door. De mogelijkheden zijn oneindig, niks is onmogelijk. Laat je inspireren door totaaloplossingen die wij voor onze klanten hebben gerealiseerd. Neem bijvoorbeeld Huisartsenzorg, Julia Mekkes, Srithong, Keto Balans en Fysiotherapie Engelaar.

Visuele communicatie en vormgeving | Studio Boszkers

ONTDEK WAT STUDIO BOSZKERS VOOR JOU KAN BETEKENEN!