Flox ondernemershuis

 

EEN NIEUWE BEDRIJFSNAAM MET PASSENDE VISUELE IDENTITEIT

SERVICES

Grafische vormgeving

Huisstijl

Visitekaartjes

Belettering

Flyer

Website

Flox ondernemershuis visuele identiteit

Voor Flox ondernemershuis zijn we gestart met het bedenken van de bedrijfsnaam. Na een interne stemmingsronde is er gekozen voor Flox, wat ook wel vlambloem betekent. Phlox is het Oudgriekse woord voor vlam.

Logo

Het logo is krachtig en straalt eenvoud uit. Hierdoor opvallend herkenbaar. De kleur groen staat voor groei en een frisse start met daarnaast het stoere zakelijke zwart.

Flyer

Het aanbod voor nieuwe leden is op een door ons ontworpen flyer gedrukt zodat Flox aan geïnteresseerden iets kan meegeven naast een goed verhaal. Hiermee blijft Flox ook top of mind buiten de deur.

Website

De website voor Flox is door ons ontwerpen. Wij hebben hier gebruik gemaakt van WordPress als CMS systeem. Naast WordPress maken we gebruik van de Theme Builder genaamd Divi. Hierin kan onze creatieve studio de huisstijl goed implementeren en koppelen aan de content van Flox ondernemershuis. Bekijk hier de Flox website.

Flox en Studio Boszkers

Flox ondernemershuis is dé (flex)werkplek voor ondernemers uit de Achterhoek. Daarnaast is het een inspiratie- en ontmoetingspunt voor netwerken en kennisdeling. Aangesloten ondernemers inspireren elkaar. Ze werken samen, delen kennis en zijn elkaars ambassadeurs.

Studio Boszkers heeft zich van begin af aan gevestigd in Flox Ondernemershuis. Met veel plezier zijn wij lid van deze inspirerende ondernemersplek. Maar sinds 2020 betrekt Studio Boszkers zijn eigen kantoor op de eerste verdieping boven Flox ondernemershuis. Als creatief en visueel bedrijf wilden wij toch graag onze eigen identiteit uitdragen. Nog altijd blijft Studio Boszkers betrokken als netwerklid.

 

 

Sylvana en Jeroen, wat een mooi team. Creativiteit en een verfrissende benadering van een nieuw te positioneren label. Dank voor een geweldig logo (Flox Ondernemershuis) en het goede inlevingsproces bij het bouwen van onze nieuwe website!

Ronald Treijtel

Flox Ondernemershuis

Visuele communicatie en vormgeving | Studio Boszkers

ONTDEK WAT STUDIO BOSZKERS VOOR JOU KAN BETEKENEN!