Arts op Zak

 

REGEL MET GEMAK JE ZORG ONLINE BIJ DE HUISARTS

SERVICES

Grafische vormgeving

Logo

Huisstijl

Landingspagina

 

Vormgeving Arts op Zak verzorgd door Studio Boszkers

In de regio Oude IJssel, ook wel West Achterhoek genoemd, anticiperen de huisartsen op ontwikkelingen in de zorg door intensief samen te werken en zo een sterke huisartsenregio te vormen. Vergrijzing, arbeidsmarkttekorten, overheidsbeleid en technologische ontwikkelingen zetten hiertoe aan. Het is de ambitie van Huisartsenzorg Oude IJssel dat in dit complexe speelveld het persoonlijk contact tussen huisarts en patiënt centraal blijft staan.

Ontwerp logo en landingspagina app Arts op zak

Studio Boszkers mag hierin plaatsnemen als partner op het visuele vlak. Van het grafisch vormgeven voor Huisartsenzorg Oude IJssel mochten we ook deze prachtige opdracht verwezenlijken. Een logo en landingspagina voor de app Arts op Zak. Een nieuwe dienst aangeboden door Huisartsenzorg Oude IJssel. Je hebt letterlijk jouw huisarts op zak. Hoe handig! Met deze app zie je bijvoorbeeld (herhaal)recepten en afspraken in.

Trots zijn wij

Trots zijn wij dat we gevraagd zijn het logo en landingspagina te ontwerpen. Het logo is opgebouwd uit de verschillende huisstijlkleuren van de Huisartsenpost en Huisartsenzorg Oude IJssel. Door de kleuren te overlappen en in een gestileerd kruis te gieten creëerde we een logo die we in de zak konden steken. “In the Pocket” zullen we maar zeggen.

Bekijk hier de landingspagina: Artsopzak.nl

Vormgeving voor Huisartsenzorg Oude IJssel
Visuele communicatie en vormgeving | Studio Boszkers

ONTDEK WAT STUDIO BOSZKERS VOOR JOU KAN BETEKENEN!