MOMS

 

LOGO EN HUISSTIJL VOOR MOEDERS DIE ERVARINGEN DELEN

SERVICES

Logo vormgeving

Huisstijl

 

Ontwerp logo MoMs Achterhoek

Studio Boszkers heeft de grafische vormgeving van het logo en visitekaartje mogen verzorgen voor MoMs Achterhoek. Voor deze prachtige stichting hebben we voorafgaand zoals bij iedere klant een kennismakingsgesprek gehad. Hierin komen de wensen aan bod maar ook de sleutelwoorden die voor ons dé start is naar het creatieve proces. Aan de hand van kleurbepaling, typografie en inspirerende vormen hebben we het logo ontworpen.

De twee vormen verbinden elkaar wat zich uit in twee gezichten die naar elkaar kijken maar ondertussen ook een gebroken hart kan zijn van verdriet en onwetendheid. Een logo met een achterliggende gedachte dat het verhaal verteld van de stichting. Wij hebben voor deze typografie gekozen omdat het een persoonlijk gevoel geeft waar deze stichting natuurlijk volledig voor staat. Alles bij elkaar was dit direct het matchende logo voor Melissa en Marianne, het brein achter MoMs.

MoMs Achterhoek

MoMs koppelt jonge moeders (of zwangere vrouwen) aan een buddy die zelf ook moeder of oma is en het leuk vindt om de jonge moeders te helpen. Zij zorgen voor de goede match en begeleiden de moeders en de buddy’s.

Bekijk hier de website: moms-achterhoek.nl

Logo-MoMs-Achterhoek
Wij hebben de samenwerking met Boszkers als heel fijn en persoonlijk ervaren! Sylvana snapt wat we willen uitstralen en de energie die we erin stoppen. Dit heeft ze erg goed vertaald naar ons logo. Het voelde direct als ‘van ons’. Kortom, we zijn erg tevreden!
Marianne Kock

MoMs Achterhoek

Visuele communicatie en vormgeving | Studio Boszkers

ONTDEK WAT STUDIO BOSZKERS VOOR JOU KAN BETEKENEN!