IKC de Woordhof

 

Van logo tot een schoolgids met foto’s die van het beeld afspatten. Een kleurrijk geheel in een nieuw jasje

SERVICES

Vormgeving logo

Huisstijl vormgeving

Visitekaartjes

Schoolgids

Look and feel fotografie

 

Een kleurrijk geheel

Studio Boszkers ontwerpt voor IKC de Woordhof een compleet nieuwe huisstijl. Over het algemeen begint het altijd bij een logontwerp. De basisschool kreeg drie logo’s gepresenteerd waaruit  werd gekozen. Het logo dat is gekozen is een kleurrijke wereldkaart die heel abstract is opgezet.  Veel kleur, divers, vriendelijk, abstract passend in een nieuw fris jasje.

Nadat het logo definitief is uitgewerkt zijn we aan de slag gegaan met de overige uitingen, waaronder een visitekaartje, portfoliomap, belettering en de schoolgids die in een wel heel speciaal jasje is gestoken. Hierin worden de kernwaarden waar de school voor staat in een bijzondere vouwwijze onthuld.

Naast dat wij de volledige vormgeving hebben verzorgt heeft onze studio ook de fotografie ondersteund. Aan de hand van een moodboard en in samenwerking met de klant zijn we tot een sfeerimpressie gekomen dat elk onderdeel in de schoolgids met een foto wordt versterkt. Nadat we ons moodboard definitief hadden werd de samenwerking met de fotograaf gestart en hebben we op een vrijdagochtend hele gave, vrolijke, positieve foto’s geschoten met échte leerlingen van IKC de Woordhof. 

Wat was dit een gaaf project! Een project waar je energie van krijgt. Kijk snel verder! 

 

IKC-deWoordhof-logo-DEF-transparant-DIAP
Moodboard-fotografie-IKC-DeWoordhof-Studioboszkers
Visuele communicatie en vormgeving | Studio Boszkers

ONTDEK WAT STUDIO BOSZKERS VOOR JOU KAN BETEKENEN!