Mekkes Advocatuur, Amsterdam

 

LOGO EN HUISSTIJL ONTWERP

SERVICES

Logo ontwerp

Visitekaartjes

Briefpapier

 

 

Ontwerp logo en huisstijl Mekkes Advocatuur

Mr. Julia Mekkes startte haar eerste onderneming Mekkes Advocatuur te Amsterdam. Hiervoor wilde ze een bedrijfsidentiteit die niet alleen bij het bedrijf past maar ook bij haar persoonlijk. Mekkes Advocatuur is tenslotte Mr. Julia Mekkes zelf en dat mag het ook uitstralen. Uit ons kennismakingsgesprek ontstonden al snel bouwstenen zoals sleutelwoorden, kleurvoorkeur en stijl. Op basis hiervan startten wij met ons vooronderzoek en ontstonden de eerste logo voorstellen. 

Julia is populair op social media, daar heeft ze haar volgers mee laten kijken in de eerste drie logo concepten met een bijbehorende poll. Het door haar gekozen logo was toevallig ook de eerste keus van haar volgers. 

Haar visitekaartje hebben we net een extra twist gegeven door gebruik te maken van soft touch laminaat en een UV Spot laklaagje over het logo wat een mooie combinatie is tussen mat en glans, zie haar post met een korte video van het effect klik hier.

Het logo heeft een stevige, trendy en vriendelijke typografie in de favoriete kleuren van Julia. Sterk, rustig en vertrouwelijk, precies wat Mekkes Advocatuur moet uitstralen.

 

Mekkes. Advocatuur logo ontwerp Studio Boszkers Amsterdam
Visuele communicatie en vormgeving | Studio Boszkers

ONTDEK WAT STUDIO BOSZKERS VOOR JOU KAN BETEKENEN!