Scouting Talent

 

Complete vormgeving in één pakket van A tot Z

SERVICES

Logo

Huisstijl

Briefpapier

Visitekaartje

Presentatiemap

Website

Wij bieden totaaloplossingen voor vormgeving van a tot z

Studio Boszkers heeft voor Scouting Talent een modern, eigentijds en strak logo design gecreëerd. Scouting Talent is de verbindende factor tussen kandidaat en opdrachtgever. Het logo symboliseert talent en verbinding. Als je het logo goed analyseert zie je dat een S en een T in elkaar verweven zijn met daarboven een stip dat het persoonlijke uitbeeld. Het is een krachtig ontwerp dat staat, opvalt en je niet omheen kunt.

Scouting Talent verbindt geschikte kandidaten aan opdrachtgevers. Hoger opgeleiden die op zoek zijn naar dé baan die bij ze past kan Scouting Talent deze groep boeien en verbinden. De website is hét platform voor vraag en aanbod. Ook achter de website zijn wij het creatieve brein. Van wireframe en ontwerp tot realisatie.

Studio Boszkers heeft Scouting Talent geheel in een nieuw visueel jasje gegoten. Vanuit het logo ontwerp is de huisstijl ontwikkeld  waarna verschillende communicatiemiddelen zoals een presentatiemap en website een nieuwe branding heeft gekregen.

We hebben prettig samengewerkt en dit mooie project afgerond. Wij blijven het visuele klankbord voor uitingen en ondersteuning in print en digitale vormgeving.

Scouting talent logo
Scouting talent logo
Visuele communicatie en vormgeving | Studio Boszkers

ONTDEK WAT STUDIO BOSZKERS VOOR JOU KAN BETEKENEN!