Veilig opleiden

Logo restyling en vormgeving bijpassende huisstijl

SERVICES

Logo

Briefpapier

Visitekaartjes

E-mailhandtekening

Beachflags

Gevelbelettering

Social media

Logo en huisstijl restyling

Veilig opleiden; onze specialist in opleidingen voor veiligheid in de Achterhoek. Zij adviseren, trainen en leveren. Hiermee zijn ze dé One-stop-shop voor alles rondom EHBO, VCA, BHV en andere logistieke opleidingen. Ze handelen en trainen uiteraard gecertificeerd op hoog niveau.

Het logo
Hier heeft Studio Boszkers de combinatie beeldmerk ontworpen waarbij een tekstballon en een vinkje met elkaar zijn gecombineerd. Het vinkje is een bevestiging van kwaliteit en veiligheid. De tekstballon staat centraal voor de dialoog die plaatsvindt tijdens de training. De kleuren zijn hergebruikt vanuit het oorspronkelijke logo maar zijn subtiel opgepoetst. De typografie is rond, goed leesbaar en heeft een vriendelijke uitstraling. Dit samenhangende geheel geeft het logo de juiste uitstraling.

Corporate Branding
De corporate Branding hebben we naadloos doorvertaald in alle vervolguitingen. Een consistente herkenbare stijl die terug te vinden is in aantal print-uitingen. Denk hierbij aan briefpapier, visitekaartjes, memoblokken maar ook de belettering van het pand en de bussen. Daarnaast wordt de huisstijl ook online verder uitgerold, waaronder: omslagfoto’s, avatars, headers en een e-mailhandtekening.

Hiermee heeft Studio Boszkers voor Veilig opleiden een solide basis gelegd voor alle visuele uitingen die deze corporate identity verder zullen ondersteunen.

Veilig opleiden logo ontwerp Studio Boszkers
Visuele communicatie en vormgeving | Studio Boszkers

ONTDEK WAT STUDIO BOSZKERS VOOR JOU KAN BETEKENEN!