Srithong Thaise massagesalon

 

Van visueel concept tot de volledige vormgeving

SERVICES

Grafische vormgeving

Logo ontwerp

Visitekaartjes

Gevelbelettering

Cadeaubonnen

Spaarkaarten

Social Media kanalen

Website

Folder drieluik

Logo stempel

Vormgeving voor Srithong Thaise massagesalon

Studio Boszkers heeft hier een van A tot Z concept in look & feel neergezet. De vormgeving heeft geleid tot een professionele uitstraling met een oosters tintje. Klasse, stijl en aandacht voor oorsprong en cultuur. Een gastvrij bezoek staat centraal bij Srithong Thaise massagesalon. De salon onderscheid zich op deze manier van alle andere Thaise massagesalons in de regio en daarbuiten.

Oosterse gastvrijheid, kwaliteit en service staan voorop

Bij onze klant Srithong Thaise massagesalon staat kwaliteit en service voorop. Bij deze salon geldt het motto: echt ontspannen en genieten van een Thaise massage zoals je deze kent van jouw vakantie in Thailand. Je hoeft dus niet ver te reizen om hiervan te genieten. Voor een heerlijke ontspannende massage ga je naar Srithong Thaise massagesalon. Zij zijn gespecialiseerd in traditionele Thaise massages. Reserveren kan op de door Studio Boszkers ontwikkelde website van Srithong.

Studio Boszkers gewoon super!!! Na een leuk en gezellig gesprek zonder bla bla verhaal kreeg ik in mijn geval 3 logo’s te zien en van daaruit bijzondere mooie producten gemaakt. Waarvan één te zien is aan de Terborgseweg 55 in Doetinchem. Mocht u twijfelen niet doen, gewoon Studio Boszkers bellen voor een bijzonder resultaat. Gewoon Top!!

Michel Smit

Srithong Masagesalon

Visuele communicatie en vormgeving | Studio Boszkers

ONTDEK WAT STUDIO BOSZKERS VOOR JOU KAN BETEKENEN!