Huisartsenzorg Oude IJssel en Huisartsenpost voor Spoed

 

AL JAREN EEN WAARDEVOLLE KLANT WAAR WIJ MET PLEZIER VOOR WERKEN

SERVICES

Grafische vormgeving

Huisstijl

Visitekaartjes

Signing belettering

Website

Jaarverslagen

Vormgeving Huisartsenzorg Oude IJssel verzorgd door Studio Boszkers

In de regio Oude IJssel, ook wel West Achterhoek genoemd, anticiperen de huisartsen op ontwikkelingen in de zorg door intensief samen te werken en zo een sterke huisartsenregio te vormen. Vergrijzing, arbeidsmarkttekorten, overheidsbeleid en technologische ontwikkelingen zetten hiertoe aan. Het is de ambitie van Huisartsenzorg Oude IJssel dat in dit complexe speelveld het persoonlijk contact tussen huisarts en patiënt centraal blijft staan.

Studio Boszkers mag hierin plaatsnemen als partner op het visuele vlak. Van het grafisch vormgeven van het logo en de huisstijl tot het bewaken van de huisstijl en het ondersteunen op digitaal vlak. Hiermee doelen wij op de website van Huisartsenzorg Oude IJssel. Huisartsenpost Oude IJssel is hier een belangrijk onderdeel van. Scroll hieronder door naar onze visuele showcase van deze mooie klant.

Bekijk hier de website van Huisartsenzorg Oude IJssel.

Vormgeving voor Huisartsenzorg Oude IJssel

Huisartsenzorg Oude IJssel werkt al geruime tijd met veel plezier met Studio Boszkers samen. Vanaf het bedenken van ons logo, de vormgeving van het jaarverslag, het maken van flyers en presentaties en…ons meest recente project het meedenken over en vormgeven van onze nieuwe website. Met een mooi resultaat!

Esmé Wind

Huisartsenzorg Oude IJssel

Visuele communicatie en vormgeving | Studio Boszkers

ONTDEK WAT STUDIO BOSZKERS VOOR JOU KAN BETEKENEN!