Hoe denkt u over drukwerk? Een bedrijf dat aandacht besteedt aan de eigen uitstraling, zal ook aandacht besteden aan zijn klanten? Waar of niet waar?

Papierkeuze
Jeroen Bosz ontwerp is altijd in gesprek met de relaties over vormgeving en uitstraling. Er is een groeiende behoefte aan meer kwaliteit. De papierkeuze is daarbij een steeds belangrijker aspect. Hiermee kunt u zich onderscheiden. U kiest niet voor visitekaartjes op het goedkoopste witte sulfaatkarton. Of voor briefpapier als noodzakelijk kwaad. Kies voor papier dat past bij uw uitstraling:

no-nonsens papier, klassiek-chique papier, milieubewust papier (FSC), glossy papier of voorjaarspapier. Dit is een greep uit de mogelijkheden.  

Druktechnieken
Moderne technieken brengen geavanceerde druktechnieken, zoals spot-UV-lak of het aanbrengen van een watermerk in briefpapier, binnen handbereik. Vanaf zo’n 5.000 vel kan iedere ondernemer zijn eigen watermerk in het briefpapier plaatsen. Een watermerk oubollig? Geenszins! De meest moderne patronen zijn beschikbaar voor verwerking in briefpapier. Aandacht voor papier. Het geeft zóveel meer cachet! Al met al blij door mooi drukwerk. Bekijk ook mijn Pinterest board met heel veel voorbeelden van mooi en divers drukwerk.